Megjelent a Goldtimer Alapítvány 2021. évi naptára!

 

2500.- Ft alapítványi támogatás utalása esetén elsőbbségi, ajánlott küldeményként postázunk egy naptárt.
Az összeg tartalmazza a postaköltséget is.

Megrendelni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

E-mail: info@goldtimer.hu
Telefon:+36 30/ 527 80 17

.
"70 éves a budaörsi repülőtér"
Újból kapható a repülőteret bemutató könyv!

Ismét megjelentette a budaörsi Goldtimer Alapítvány a budaörsi repülőtér fennállásának hetvenedik évfordulójára készült könyvet. A "70 éves a budaörsi repülőtér" című kiadvány alapítványi támogatásként vásárolható meg a Goldtimer Irodában (előre egyeztetett időpontban) 2.000 Ft-os áron.
A reprint kiadásból megismerhető a repülőtér építésének története, a körépület és a nagyhangár tervezésének krónikája, illetve az, hogy milyen funkciókat látott el a légikikötő az 1937-es megnyitásától kezdve egészen az MHSZ megszűnéséig.
A könyvben számos érdekes eredeti fotó és illusztráció látható a nemzetközi repülőtér életéről a II. világháború előtti és utáni korszakból egyaránt.

A könyv megvásárolható:

Cím: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A., Goldtimer Iroda (előre egyeztetett időpontban)
Telefon: +36 30/ 527 80 17, E-mail: info@goldtimer.hu

.
Az Aeromagazin és a Goldtimer Alapítvány bemutatja a
"10 éve repül a Li-2-es" című filmet!
Az 50 perces dokumentumfilm bemutatja a szovjet Liszunov Li-2-es repülőgép születésének történetét egészen a kezdetektől, azaz az amerikai DC-3-as (C-47-es) létrejöttétől. Ezenkívül elbeszéli a típus magyarországi történetét, a hazai polgári repülés újjászületését a II. világháborút követően.

Bemutatja a HA-LIX lajstromjelű Li-2-es helyreállításának folyamatát a nagyjavítástól kezdve egészen az újjászületésig, azaz a második szűzfelszállásáig számos érdekes történeten és eseményen keresztül.

A dokumentumfilmben páratlan légi felvételek láthatók a repülőgépről, illetve számos olyan eredeti archív felvétel is, amely a "hős időkben" mutatja be a Li-2-eseket Magyarországon.

A DVD megvásárolható:
1.990 Ft-os áron a Goldtimer Irodában (előre egyeztetett időpontban)

Cím: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A.
Telefon: +36 30/ 527 80 17
E-mail: info@goldtimer.hu