Repülésekkel kapcsolatban feltett,
gyakran ismételt kérdések:

- Hogyan lehet jelentkezni a repülésekre?

A Li-2 járatra írásban, előre regisztrálva kell jelentkezni a megadott e-mail címen. Minden esetben kapnak egy írásbeli visszaigazolást a jelentkezésről.

A Po-2, Kánya, Gerle repülőgépekre elég a telefonos egyeztetés is, időpont egyeztetéssel.
.

- Milyen időpontok vannak a repülésre?

Li-2 repülőgép minden hónap egy meghatározott szombatján áll a közönség rendelkezésére. Megrendelés esetén más dátumban is van mód repülni csoportoknak.

A Po-2, Kánya, Gerle repülőgépeinkkel van mód akár hétköznap is szárnyalni. 2-3 nappal előbb kérünk egy telefonos egyeztetést. Minimális repült idő Po-2, Kánya, Gerle repülőgépeken 20 perc. Ennél kevesebb időtartam esetén is tudjuk fogadni az Ügyfeleket, de egy olyan dátumon, amikor másnak is van repülése.
.

- Milyen fizetési módok vannak?

Az alapítványi támogatásként fizetett Li-2 repülés összegét előre utalással szoktuk kérni az aktuális dátum közeledtével. Egy tájékoztató levélben írjuk meg a számlaszámot.

Helyszíni készpénzfizetésre előre egyeztetés esetén van mód, illetve a Po-2, Kánya, Gerle típusú repülőgépeknél.

Helyszínen csak készpénzt van módunk elfogadni.
.

- Rossz idő esetén elmaradó repülés esetén milyen lehetőségek vannak?

A bankszámlaszámra utalt összeget visszautaljuk vagy az Ügyfél számára megfelelő másik dátumra tesszük át a foglalást. A dátumok mindig megtalálhatók a honlapon.

A rossz időjárás miatt elmaradó repülés kommunikációja miatt érdemes egy telefonos elérhetőséget megadni a jelentkezéskor.
.

- Van-e gyerek jegy?

A szabályok értelmében 2 éves kor alatt a gyermek ölben utazhat, 2 éves kor felett már külön széket kell nekik biztosítanunk, ezért teljes alapítványi támogatójegyet kell igényelni nekik is.
.

- Van-e helyjegy?

A Li-2 utasszállító repülőgépen nem adunk ki helyjegyet.
.

- Hogyan lehet alapítványi támogatójegyhez jutni ajándékozás céljára?

Az összeget előreutalással vagy helyszíni készpénzfizetéssel előre egyeztetett időpontban az irodában lehet kiegyenlíteni. Az utalás esetében a pénz beérkezése után ajánlott küldeményként postára adjuk.
.

- Meddig érvényes az alapítványi támogatójegy?

1 évig, melyet feltűntetünk dátummal a támogató jegyen is.
(2016. I. negyedéve után kiadott támogatójegyeken)

.

.